lørdag 7. juli 2007

Mens dere er i byen i morra...

Sitt ute og nyt det eventuelle fineværet, for all del. Men ta gjerne turen innom Jugendstilsenteret og ta en titt på den tsjekkiske kunstneren Alphonse Muchas art nouveau-design. Pene trykk som appellerer til de aller flestes dekorative sans; fra dengang plakater var en kunstform og ikke noe som politikere anser som byforsøpling.

Jeg tok turen innom museet dedikert til ham da jeg var i Praha i vinter, og det var pent. Pent pent. Jugendstilsenteret åpent fra 10 til 17 i morgen. Pent. Jeg skal innom, for første gang. Håper det blir pent. Like pent som været for tiden. Som er kjempepent.

Superdagen

Oh lykke. Venner, pølser, jordbær og sol. En mann som bærer grillen vår. Eneste som mangler før jeg faller om av happiness er et par nye sko. Bruker frrrresten str. 37,5, om noen skulle finne det for godt å spandere på meg et par...








søndag 1. juli 2007

Skate and destroy!!!!


...eller skate and be destroyed som i mitt tilfelle. Jaja, mitt lille encounter med asfalten ga meg i alle fall noe å blogge om. Aldri så ille at det ikke er godt for noe (?). Eller noe i den duren. Whatevs, jeg er dritdårlig på å huske norske ord og uttrykk. Men tilbake til skateboarding! Med all den bajsen global oppvarming bringer med seg, oppfordrer jeg alle og enhver til å la bilen stå og i stedet kjøpe seg et skateboard (om du ikke allerede har et i garasjen fra nitti-tallet). Det er et ypperlig framkomstmiddel i tillegg til at du trener slappe lårmuskler og andre muskler...som ja, er slappe. Om du ikke er så opptatt av "shredding" i form av bs noseslides, heelflips, shuvits blabedibla, så er longboard noe for deg. Jeg gidder ikke gå noe innpå hvordan dette fungerer. Se musikkvideoen til The Knife - Heartbeats så catcher du driften min. NORWENGLISH FTW!!!

Jeg avslutter med et sitat fra en drita Jake Phelps på Pops bar i SF:
"Skateboarding is insanity, but it's good insanity." To sekunder senere skriker han at han hater norge og kaster et whiskeyglass etter meg. Kozlig fyr altså!

P.S: Det er ikke størrelsen som teller..

Slow...

Grunnet skateskader, jobb og fyllesyke har det vært lite liv her på bloggen denne uka. Vi kommer sterkere tilbake. Med bilder av skateskaden of course. Skate and die!

Anyways, dropz-Torgeir har utfordret oss til å skrive 7 ting du ikke vet om oss. Jeg, Anette, tar utfordringen på strak arm.

1. Jeg liker ikke penner med blått blekk. Svart, takk.

2. Jeg har alltid trivdes i mitt eget selskap. Uten litt alenetid blir Basso crazy! Tilbringes helst i solskinn på en benk på Nordnes med Depeche Mode på ipoden.

3. Jeg hadde et crush på Michael Jackson som barn, da jeg slet ut tapen på Dangerous-kasetten min. Jeg synes han hadde så pent hår...

4. Jeg er...øh, økonomisk av meg. Ikke gjerrig! Fordi jeg er vant med å ha lite og oppdaget fort hvor nice det føles å tjene egne penger.

5. Jeg var medlem av Småsporven danselag som barn. Gammeldans vettu, steikje artig! Videre ble det jazzballett, teater og kirkekor. Var også i ung alder aktiv i bedehusgruppene Yngstes og Ving. Var mer opptatt av å lage pizza enn Jesus.

6. Jeg har akkurat sendt inn skjema for å melde meg ut av statskirken (I guess the bedehus-thing didn`t quite work out...). Hadde en forferdelig konfirmasjonstid med en konservativ prest som ikke eide toleranse ang. tema som abort, homofili og samboerskap. Åndelighet, nestekjærlighet og humanisme is good. Religion is bad...

7. ...og jeg elsker Bad Religion. Selv om jeg ikke hører så mye på punk mer så har Greg Graffin og co. en spesiell plass både i mitt hjerte og platesamling. Dro alene til Oslo sist gang de spilte på Rockefeller (august 05) og koste meg stort sammen med hardcorekids og oldispønkere. Gleder meg til nye plata!