lørdag 23. juni 2007

Lørdagsfotball!



Aafk-Vålerenga 1-0


Igjen så gir sommeriaalesund lekmannsreaksjonen: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andy the SUPERMODEL loves Aalesund!!


Du leste det her først! Andy's hotpants har, om mulig, blitt enda heitere denne uka. i-D Magazine var nylig i Bergen for å lage reportasje om....vel, Norge og sånt. Dermed var det helt naturlig å bringe inn Stavangers store sønn som model-eyecandy for hipsters verden over. Hvis dere har lyst til å se Anders i aksjon på en isbre, iført frakk og med sodd i hånden, så få med dere novemberutgaven av i-D!!!!! Hva har dette med sommeriaalesund å gjøre, sier dere? Vel, det er sommer, jeg var i Ålesund da jeg fikk nyss om denne fantastiske nyheten og Anders har lenge hatt en ønske om å "bli drita på pubben i Ålesund". Dere vet, den ene pubben Ålesund har. Jejeje.
P.S: Om noen har lyst til å dele rom/seng med en supermodell, så er Andy for tiden på boligjakt i Bergen. Dere kan kontakte han her: www.myspace.com/dobbelpiis. JYSLA FLOTTEH, JYSLA HOTTEH! Jeg og Bass er en del av hans entourage, så om dere har plass til oss også, hadde det vært knall!

Grillings?

Vel. Været denne St.Hans-aften kunne jo vært mer lovende. Føler du likevel for å tenne engangsgrillen kan jeg tipse alle om Verdens Beste Potetsalat. Jeg liker å kalle den min egen, men oppskriften har jeg en gang stjålet fra en bok. Høhø. Kokkeliscious! Jeg er helt chef altså! Dødzgodt til f.eks. grillspyd med lam og grønnsaker.



Til 4 pers.

- ca. 6 passe store poteter; skrell dem og kok dem. Når ferdige, del i små biter og la dem bli lunkne.
- 2 vårløk; hakk opp
- 1 liten rødløk (eller en halv stor); hakk opp i strimler
- 1 glass eller en pakke fetaost
- oliven (hvis du vil, jeg liker dem ikke så godt)
- olivenolje
- salt og pepper etter smak

Bland alt i en bolle mens potetene er lunkne, slik at fetaosten blir ennå mykere og binder salaten sammen. Pøs på med en god olivenolje. Nam!

onsdag 20. juni 2007

Look out Cory

















...There's a new Kennedy in town! Bedre sent enn aldri, hva? Bildene av lørdagskvelden er sortert baklengs, DVS, bildene starter med taxituren hjem. Jejejje, jeg er ikke helt stødig i bloggingz gamet. Gi meg et par uker. Mye bilder av Bass denne gangen. Lover å være bittelitt mindre subjektiv neste helg. Anbefaler alle å stikke innom Vega kommende helg. FUSS spiller opp til fest på fredag. Hæla i taket og tenna i tapeten! Cobrasnake Foss kommer for å ta deilige bilder av deg.

Stuen da vettu





En fin kveld i et solbadet Ålesund sentrum. Foss og Basso nyter is fra Stuen. Life is good!

tirsdag 19. juni 2007

10 poeng til oss

Nå kan ALLE legge igjen comment, ikke bare registrerte blogspot-brukere! Vi er n00bs. Eller noe sånn.

God save The Queen

...and her tourist regime!

Feita sjøl, Queen Mary 2, brakte med seg cirka hundretusen turister til Ålesund i dag. Det føltes i alle fall sånn på Sunnmøre Museum, hvor undertegnede har sommerjobb. "No speak espanol, sorry!" Turister er som regel kjekke dyr i artige klær, som synes Norge er dyrt men rent og pent, og at vikinger er "sooo fascinating!". Ikke sant.



Men området rundt museet er unektelig et vakkert skue på dager som dette. En rusletur i Borgundgavelen anbefales, selv om du ikke bærer magetaske og kamera rundt halsen. Gotta love that grønne gress og fuglekvitter. Enkle gleder! Gratis!

No blogz todaaaay...

...the bloggers gone away.

Neida. Vi er her. Forsøker å finne en slags struktur på innleggene her. Tips til både shopping og lunching skal komme på plass hver uke, i tillegg til mer bilder. Bare Foss her finner kabelen. OMG!

søndag 17. juni 2007

Fotballsøndag

Aafk-Stabæk 1-4

Siden jeg ikke er i nærheten av å være fotballkommentator gir jeg dere lekmanns reaksjonen: Blæh!

Aalesund by night

Man får det ikke mer moro enn man lager det selv. Gårsdagen var underholdende. Ålesund har ikke forandret seg stort. Det første som møter oss når vi ankommer byen er en sliten dude som sitter og spyr utenfor Lipp. Herlig herlig. Godt å være hjemme. Det tok heller ikke lang tid før et par turister fra østlandet lot seg friste av et par lokale jenter i korte sommerkjoler: "Fyyyy faaaeeen gutta, hun der skulle jeg gitt mye for å hatt med meg hjem!" Så så. Jeg vet ikke hvordan ting fungerer i.....Fredrikstad (?), men å skrike ut slibrigheter rett i trynet på en jente er ikke akkurat et sjakktrekk.
Jeg og Bass sprang fra utested til utested for å sjekke ut stemningen. På Lille var det rimelig stille. Folk satt rundt et bord og tok livet med ro eller så hang de i baren. Hehe, stor forandring fra sist jeg var der. Da var det kø for å komme inn og og ofte tok det et kvarter før man kunne nyte en drink eller en øl. Vi hilste på et par kjente før vi satt kursen mot Vega. Dette er et nytt utested i Ålesund som påstår at de kun spiller rock'n roll. Lovende! Ganske glissent i rekkene der også, men jeg likte interiøret og jeg ser absolutt potensiale. Jameson, rock'n roll fiskeboll, biljardbord i kjelleren og jukeboks på veggen. Jeg og Anette kommer til å gå grundigere til verks og anmelde det stedet om ikke så lenge. Videre gikk turen til Piano. I bakgården var det stinn brakke. Superkoslig å henge der på varme sommernetter. Hæhæ, vi holdt oss med vilje unna plasser med cover. Første kveld unnagjort i Ålesund. Job well done, Bass!

Bilder fra gårsdagen kommer så snart jeg finner den hersens kabelen til kameraet.